Čelnici PSG-a pozvali Mbappea na razgovor, a on ih šokirao svojim odgovorom

Ne želi novi ugovor

Čelnici PSG-a pozvali Mbappea na razgovor, a on ih šokirao svojim odgovorom

Endin Čaušević

Kylian Mbappe i ovaj prelazni rok je glavna tema raznih špekulacija da će napustiti PSG.

Mbappe se već mjesecima povezuje najviše s prelaskom u Real Madrid, ali je jasno da od toga neće biti ništa ni ovog ljeta. PSG je čak odlučio da pokuša na duži period osigurati ostanak mladog napadača, ali im to ne ide baš najbolje.

Čelnici PSG-a su kontaktirali Mbappea i poručili mu da žele početi pregovore oko novog ugovora. Međutim, ostali su iznenađeni kada im je on odgovorio da ne želi produžiti trenutni ugovor s Parižanima.

Mbappe ima ugovor do ljeta 2022. godine, a PSG mu je nudio novi ugovor do ljeta 2025. godine. No, mladi napadač je to odbio i jasno dao do znanja da želi uskoro napraviti iskorak u svojoj karijeri.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Mnogi vjeruju da je samo pitanje vremena kada ćemo ovog francuskog napadača vidjeti u dresu Real Madrida jer PSG neće moći toliko da ignoriše ponude Florentina Pereza.

Top Komentari

Mikidk
Vi kad objavite onda je 100% istina
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi