Bonucci se prije godinu dana tek vratio u Juventus, a sada ponovo napušta klub?

Stigla ponuda iz Francuske

Bonucci se prije godinu dana tek vratio u Juventus, a sada ponovo napušta klub?

Endin Čaušević

Leonardo Bonucci prethodne dvije godine bio je glavna zvijezda prelaznih rokova nakon što je napustio Juventus, a onda se samo godinu dana kasnije vratio u klub iz Torina.

Bonucci je prvo na ljeto 2017. godine odlučio da napusti Staru damu jer nije imao dobar odnos s Massimilianom Allegrijem, te je na iznenađenja mnogih navijača ovog kluba potpisao za Milan.

Zbog toga je izazvao bijes navijača Juventusa koji mu to nisu oprostili iako se samo godinu dana kasnije vratio u redove prvaka Italije. No, mediji na Apeninima prenose da će Bonucci ponovo "spakovao kofere".

Kako piše La Gazzeta dello Sport na adresu kluba iz Torina stigla je ponuda koju čelnici, ali i Bonucci ozbiljno razmatraju. Naime, interes za njega pokazao je PSG koji je spreman da ga plati oko 30 miliona eura.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Bonuccijev odlazak u PSG uopšte ne bi bio iznenađenje s obzirom da će dobiti žestoku konkurenciju jer se svakog dana očekuje potvrda transfera Matthijsa de Ligta koji u Juventus stiže iz Ajaxa za 70 miliona eura.

Jasno je da Bonucci ne želi biti rezerva i očito je da mu je cilj da pronađe klub u kojem će imati dobru minutažu. PSG je to ponudio, a Bonucci bi konačnu odluku trebao donijeti u narednih nekoliko dana.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

CD84
A u PSG mu je konkurencija losa pa ce igrati?
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi