Čelnici Uniteda neće štediti: Vše novca za transfere zbog dobre pozicije na tabeli Premiershipa
FOTO - EPA

Čelnici Uniteda neće štediti: Vše novca za transfere zbog dobre pozicije na tabeli Premiershipa

Adnan Beganović

Prije početka sezone malo ko od fudbalskih stručnjaka je vidio Manchester United u borbi za naslov eprvaka.

Međutim, United se trenutno nalazi na 2. mjestu tabele sa 33 boda, koliko ima i vodeći Liverpool, no Crveni vragovi imaju i utakmicu manje.

Upravo dobri rezultati u Premiershipu su, kako pišu otočki mediji, "natjerali" čelnike Uniteda da u januarskom prelaznom roku "otvore" novčanik.

Tako će United u januaru potrošiti više novca na pojačanja nego li je planirano na početku sezone, a navodno su dva igrača na vrhu liste želja menadžera Crvenih vragova.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Radi se o Davidu Alabi, kojeg United želi odmah dovesti iako će na ljeto biti slobodan igrač, te 19-godišnjem ekvadorskom veznjaku Moisesu Caicedu, koji nastupa za Independiente del Valle.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Penderinos
Hehehe ko da su dosad štedili
1 8

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi