Kapiten Vučice o porazu protiv Sassuola

Čelnicima Rome se nisu svidjele Džekine riječi

6

Komentari (6)

Mele
Rasipate poene protiv Sasula, ocekujete da budete u prve 4 ekipe, sanjajte samo ali sa ovakvom igrom ni Evropa ligu necete igrati..
zvjezdan10
Zato oni i jesu tu gdje jesu - 100 godina bez titule, dok je Džeko šampionsku titulu uzeo gdje god je igrao.
Nany
Opet su vratili onog Brunu Pereza,ja odavno glupljeg igrača nisam vdio.Valjda nemogu da ga prodaju pa ga ubacivaju u igru ,bez obzira na krajnji rezultat.Sve je izgleda do uprave !
mer12
Zaniola i Diawaru ovi ne mogu zamjeniti bez njih veliki pad...nazalost ne mogu igrati do kraja sezone, Cristante dijeli lopte pred golom poklanja, Juventus, pa sada Sasuolo sta taj radi je skandalozno, samo 29 posto pobjeda sa njim na terenu bez njega 70 posto nije slucajnost
Jadnimi
Iili je do lošeg prevoda, ili je nešto drugo, ali tekst je kontradiktoran. "Imamo jaku ekipu, ali da bi se nešto osvojilio treba uvijek pobijeđivat.... čelnicima Rome uopšte nisu svidjele ove Džekine riječi jer smatraju da se iza loših rezultata ne krije manjak kvaliteta. jaka ekipa i manjak kvalitet nisu sinonimi
Bhf111
Pa prodali ste sve najbolje igrace a kupujete nekakve neznalice. Najveci transfer vam 30 miliona. Dobro se vi i drzite
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.