Celtic ili Sarajevo? Poznat datum žrijebanja parova za treće pretkolo Evropske lige

Jedan od ovih klubova će biti u bubnju

Celtic ili Sarajevo? Poznat datum žrijebanja parova za treće pretkolo Evropske lige

E. Čaušević

U Nyonu je danas održano izvlačenje parova za prvo pretkolo Evropske lige.

U grupi 2 bio je i FK Sarajevo kao nenositelj, a aktuelni prvak naše zemlje će igrati protiv Celtica što je najteži mogući protivnik kojeg je bordo tim mogao dobiti.

Međutim, sreća u nesreći jeste što je na kraju žrijeba poraženi iz jednog para imao šansu da ide direktno u treće pretkolo Evropske lige.

Sretnim odabirom na kraju je odlučeno da je to upravo par Celtic - Sarajevo. Dakle, u slučaju poraza bordo klub će se plasirati direktno u treće pretkolo Evropske lige.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

Ako ispadnu od škotskog prvaka protivnika u trećem pretkolu Evropske lige Sarajevo će saznati 22. jula kada će biti ponovo održan žrijeb parova za treće pretkolo ovog takmičenja.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

KRKAN
U SLUCAJU PORAZA HAHAHAHAHA A KVOTA JEDVA 1.05
0 12
dzelil
a moze li mi neko odgovoriti posle tece predkola koliko jos ostaje
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi