FK Sarajevo u prvom pretkolu Lige prvaka protiv Celtica!

Žrijeb održan u Nyonu

FK Sarajevo u prvom pretkolu Lige prvaka protiv Celtica!

E. Čaušević

U Nyonu je danas održan žrijeb prvog pretkola Lige prvaka, a svog protivnika saznao je i FK Sarajevo.

Bordo klub iza sebe ima odličnu sezonu u kojoj su po prvi put u historiji uspjeli da osvoje duplu krunu. Pripreme za novu sezonu su već počele, a velika očekivanja navijači ovog kluba imaju od evropskih utakmica.

Jučer je UEFA objavila grupe za žrijeb prvog pretkola Lige prvaka, te je objavljeno da je Sarajevo u grupi dva kao nenosilac, te da može igrati protiv Celtica, Qarabaga, Sheriffa, Slovana iz Bratislave i Dudelangea.

Žrijeb se i ovaj put tradicionalno održava u Nyonu, a počeo je u 14:30 sati. Veoma brzo su se birali parovi, a voljom žrijeba odlučeno je da će FK Sarajevo u prvom pretkolu Lige prvaka igrati protiv Celtica.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Utakmice prvog pretkola Lige prvaka igraju se 9. i 10. jula, a revanši su na programu sedam dana kasnije.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

KRKAN
HAHAHAHAHAHA !!! REKOH JA !!! HAHAHAHAHAHAHAHAHA !!! 5:0 - 0:8 !!!!
1 53
genter
Odmah na najjace u pm. Nema veze, idemo ih napast :D
24 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije