Kvalifikacije za Ligu prvaka

Celtic ispao!

5

Komentari (5)

criticos
1. novinari pocnu pisati hvalospjeve o protivniku / 2. novinari pocnu praviti uporedbe cijene igraca i da je celtic skuplji 10-20-50x od sarajeva / 3. nabije se takva euforija pred utakmicu / 4. igraci se prepadnu, povuku i zaborave igrati lopte / 5. taktika padne, udje voda u usi / 6. odigra se sa 40% mogucnosti zbog prvih 5 faktora / 7. protivnika nabije prosjecna ekipa i dodje do naseg trijeznjenja...eh da smo samo drugacije razmisljali / 8. svake godine ista prica, skini gace, naguzi se i predaj se prije prvog sudijskog zvizduka.
Benjamingst
Upravu si 100% umjesto da pisu kako FK Sarajevo ima dobar tim Da mogu parirati svom protivniku, da imaju sanse da idu dalje.. Da digni momke malo oni hvala protivnike sve do utakmice tako da se igraci I prepadnu same utakmice.
foco
dobar Celtic dobar
ratip irats
Jebo Vas "krvnik"!! Pa kakav Vam je to rijecnik?
E.Car
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.