Celtic uputio jasan savjet svojim navijačima nakon jučerašnjeg žrijeba

Škoti stižu u BiH

Celtic uputio jasan savjet svojim navijačima nakon jučerašnjeg žrijeba

A. Čaušević

Još jedan evropski velikan doći će na stadion Asim Ferhatović Hase. U prvom pretkolu Lige prvaka Sarajevo će igrati protiv Celtica. 

Jučer je u Nyonu održan žrijeb parova prvog kola kvalifikacija za Ligu prvaka, a kuglice su spojile Celtic i Sarajevo.

Nakon žrijeba predstavnici oba kluba su postigli dogovor da se prvi meč igra u bh. prijestolnici, dok tačan termin susreta nije potvrđen.

Upravo iz tog razloga škotski prvak je svojim navijačima putem društvene mreže Twitter jasno poručio da "bukiraju" svoj mještaj u Sarajevu.

"Savjetujemo navijačima da ne dogovoraju odlazak u Sarajevo dok raspored, termini i lokacija mečeva ne budu zvanično potvrđeni", poručili su iz Celtica.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Prema dogovoru prvi susret će se igrati an stadionu Asim Ferhatović Hase 9. ili 10. jula, a revanš meč na Celtic parku bit će sedam dana nakon odigravanja prvog meča.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Grohot
Ovi dolaze 4/5 dana ranije i odlaze takodjer 3/4 dana nakon utakmice!
1 0
Jadnimi
Pa kakav je odnos cijena, u ugostiteljskim objektima, mogli bi se oćekivati i duži aranžmani.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi