Cengiz Under zamjena za Robbena
Mladi fudbaler ima svoje želje i on najradije ne bi išao u Njemačku. Želja je sasvim jasna - Premiershipa!

Bayern kupuje tursku zvijezdu

Cengiz Under zamjena za Robbena

M. Šljivak

Turski fudbaler Cengiz Under (21) od naredne sezone bi mogao nositi dres minhenskog Bayerna.

Njemački šampion najavio je velike promjene u igračkom kadru narednog ljeta, a prvi koji napušta klub biće legendarni Holanđanin Arjen Robben.

Umjesto njega na Allianz Arenu bi trebao stići Cengiz Under, 21-godišnji reprezentativac Turske, koji igra zaista dobro u dresu Rome.

Bayern je spreman da za njegove usluge izdvoji 50 miliona eura koliko traži Roma, ali mladi fudbaler ima svoje želje.

ESPN tvrdi da ovaj krilni igrač želi u Englesku. Interes za njega i iz Premiershipa je veliki, a glavni kandidati za njegovo dovođenje su Arsenal i Tottenham.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Spursi su navodno već imali ponudu od 35 miliona eura, ali je ona odbijena, pa su započeti pregovori sa Bayernom. Sada je Cengiz jako blizu bavarskog velikana, te bi od naredne sezone Under mogao igrati u Bayernu.

Član Vučice ovaj mladi fudbaler postao je 2017. godine, a odigrao je ukupno 51 meč i postigao je 13 golova.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Seva1956
Tako treba. Sve prodajte i borite se sa Frosinoneom za opstank.
22 0
mer12
ESPN laze...
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi