Mlada pleše oko bogataša, ali pare lete po poznatom napadaču koji je svirao bubnjeve na svadbi

Turci su majstori provoda

Mlada pleše oko bogataša, ali pare lete po poznatom napadaču koji je svirao bubnjeve na svadbi

Edmir Škorić

Turski narod uglavnom je veseo i obožava dobre provode, a posebno kada su u pitanju svadbe.

Napadač Bešiktaša Umut Meras (27) nedavno se oženio sa Merve Aydemir, pa je napravljena velika svadba na kojoj su bili i brojno poznati sportisti, uglavnom saigrači i prijatelji nogometaša iz Istanbula.

Jedan od gostiju je bio turski reprezentativac, 31-godišnji Cenk Tosun. On je trenutno saigrač Merasa u Bešiktašu, a čini se da je bio jedan do najraspoloženijih na spomenutoj svadbi.

Bivši napadač Evertona i Crystal Palacea je u jednom trenutku uzeo bubnjeve u ruke i pokazao svoj muzički potencijal, a na snimku se moglo vidjeti kako neko od prisutnih zasipa mladu novčanicama.

Satima je trajala luda zabava, koja će mnogima ostati u lijepom sjećanju, a internetom se počeo dijeliti viralni video sa Tosunom u glavnoj ulozi.

Oglasi

On i saigrači sutra će u goste ekipi Antalyaspor u 33. kolu prvenstva Turske i neophodna im je pobjeda s kojom bi se vodećem Galatasarayju primakli na samo dva boda.

Galata ima 70, Fenerbahče 67, a Bešiktaš 65 bodova. Samo prvak ide u Ligu prvaka, odnosno kvalifikacije, dok drugi i treći idu u Konferencijsku ligu.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Tosun je ove sezone najbolji igrač i strijelac Bešiktaša sa 12 golova, a ima i tri asistencije. S 31 godinom nije isključeno da opet napusti svoju zemlju i ode u neku od jačih liga, mada je on u više navrata kazao da je ovo njegov dom i da se tu osjeća najbolje.

Bešiktaš ga želi zadržati, on igra sjajno, tako da nema previše razloga da na ljeto mijenja sredinu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi