)
Centar protiv Sportinga otvara glavnu rundu kvalifikacija

Futsal Cup

Centar protiv Sportinga otvara glavnu rundu kvalifikacija

O. Lekić

Aktuelni prvak Bosne i Hercegovine, MNK Centar, u okviru glavne runde Futsal Cupa danas će odmjeriti snage sa portugalskim Sportingom.

Nakon što su u preliminarnoj rundi ostvarili tri pobjede i to protiv Baltije, Istanbula i Lynxa, pred najboljim bosanskohercegovačkim haklerima su novi izazovi.

"Cilj smo ostvarili, plasirali smo se u drugu fazu takmičenja. Doputovali smo u Italiju sa željom sa se što bolje predstavimo. Istina je da smo autsajderi, no u isto vrijeme imamo svoje adute za dobar rezultat. Nemamo šta izgubiti, odigrat ćemo najbolje što možemo, a za kakav plasman će to biti dovoljno vidjet ćemo na kraju", za SportSport.ba je istakao prvi čovjek bh. prvaka Dženan Muminović.

Nakon večerašnjeg duela sa Sportingom Centar će snage odmjeriti sa Real Rietijem 13. oktobra, te belgijskim Halle-Gooikom dva dana kasnije.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi