Azpilicueta izgubio živce nakon meča, pa se svađao s navijačima Chelseaja

Zasmetala mu njihova reakcija

Azpilicueta izgubio živce nakon meča, pa se svađao s navijačima Chelseaja

Endin Čaušević

Chelsea je večeras poražen na svom terenu od gradskog rivala Arsenala sa 4:2.

Za Plavce je ovo bio treći uzastopni poraz na domaćem terenu što sigurno niko nije očekivao. Chelsea je bio favorit pred ovaj duel, ali je Arsenal iznenadio odličnom igrom i na kraju je zasluženo slavio.

Topnici su uspjeli da prekinu niz od tri uzastopne pobjede i dođu do bodova koji ih i dalje ostavljaju u igri za mjesto koje na kraju sezone vodi u Ligu prvaka.

Gosti su slavili sa 4:2 u odličnoj utakmici, a sve je bilo riješeno u sudijskoj nadoknadi kada je Azpilicueta skrivio penal, a pogodak za goste postavio je Saka koji je tako riješio pitanje pobjednika.

Nakon utakmice upravo je kapiten domaće ekipe Azpilicueta bio u centru pažnje nakon što se posvađao s jednim od navijača Chelseaja.

Španac je bio ljut što mu je ovaj navijač nešto dobacio i ironično mu aplaudirao, te je odlučio da mu priđe kako bi se verbalno obračunao s njim.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Na kraju je navijač smirivao situaciju, ali su drugi koji su bili pored njega imali još nešto da kažu. Ipak, na kraju se i Španac smirio i otišao je ka svlačionici. No, ovo je jasan pokazatelj da stvari u Chelseaju baš nisu najbolje.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

davide.azzurri
Sta keze kvazi novinar.. Topnici su uspjeli da prekinu niz od tri pobjede i osvoje 3 boda haha
2 0
user1647539682
Ko se ne sjeca Zole iz celzija taj navija za krivi klub ....
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi