Cesc otkrio kako već osam godina nije razgovarao sa Guardiolom: Ne volim o tome!
Foto - EPA

Fabregas nema dobre odnose sa Pepom

Cesc otkrio kako već osam godina nije razgovarao sa Guardiolom: Ne volim o tome!

M. Šljivak

Španski fudbaler Cesc Fabregas otkrio je kako već osam godina ne razgovara sa Pepom Guardiolom.

Duo je sarađivao u Barceloni dok je Pep vodio klub od 2011. do 2012. godine, ali odlaskom Guardiole izgubljen je svaki kontakt.

Očigledno je da među njima ima nesporazuma, a izgleda da je Pep zamjerio Cescu što je nakon Barcelone otišao u Chelsea kojeg je tada predvodio Jose Mourinho.

"Ne ne. Nemam nikakav odnos sa njim i ne znam je li razočarenje obostrano. Dešavaju se takve stvari i ne volim previše o tome pričati", rekao je Cesc za katalonski radio i nastavio je:

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Nisam nikakav izdajnik ako sam otišao u Mourinhov Chelsea. Morao sam misliti na sebe, dopao mi se njegov projekt. Sa njim sam u odličnim odnosima i smatram ga prijateljem", rekao je Fabregas.

Ovo je vjerovatno još jedan dokaz da Pep Guardiola nije ljubitelj Josea Mourinha sa kojim je u prošlosti imao brojne sukobe.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi