Guardiola otkrio o čemu je razgovarao s Kloppom: "Ovo je katastrofa"
Razgovor dvojice prijatelja i vrlih trenera

Jedna od glavnih tema na Otoku

Guardiola otkrio o čemu je razgovarao s Kloppom: "Ovo je katastrofa"

Edmir Škorić, foto: EPA

Pep Guardiola je imao jedan duži razgovor s Jurgenom Kloppom nakon što su u nedjelju njihove ekipe remizirale na Etihadu(1:1).

Moglo se vidjeti nakon remija Cityja i Liverpoola da Klopp i Pep imaju šta da kažu jedan drugom, a bivši trener Barcelone i Bayerna je novinarima otkrio o čemu su zapravo vodili raspravu.

"Razgovarali smo o pravilu o pet izmjena na meču. Imamo puno igrača i puno slučajeva širom svijeta, pet promjena je ključno. Ali ovdje je suprotno. O tome smo mnogo puta razogvarali. Evo sada se Redsima povrijedio Trent Alexander-Arnold. U Premier ligi vjerujemo da smo svi ujedinjeni i jedinstveni, a uopće ne štitimo igrače i ne brinemo za njihovo zdravlje. Ovo je katastrofa", kazao je Guaridola.

Iako su mnogi zadržali pravo na pet izmjena na meču, Englezi su među rijetkima na čijim mečevima je i dalje maksimalno moguće izvršiti tri izmjene.

Potražite više informacija na temu Premier league:

[twitter]https://twitter.com/fitboldergi/status/1325712211709399040[/twitter]

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Osvaldo000
Duzi razgovor od 10 sekundi
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi