Cetin: Hvala Radniku na gostoprimstvu

Službeni predstavnik ŽNK Iskra

Cetin: Hvala Radniku na gostoprimstvu

Samir Mlaćo

Nogometašice bugojanske Iskre u svojoj debitantskoj sezoni pružaju veoma dobre partije i nakon četiri odigrana kola u Premijer ligi imaju sedam bodova i nalaze se na četvrtom mjestu.

Bugojanke su u četiri kola tri puta bile gošće tako da ovaj uspjeh imaju još veću vrijednost.

U nedjelju su nogometašice Iskre u Bijeljini sa minimalnih 1:0 savladale Radnik Bumeranga, a nakon susreta u redovima tima iz Bugojna nisu krili zadovoljstvo.

"Želim da se u ime kluba prvo zahvalimo ŽFK Radnik Bumerangu iz Bijeljine na sjajnom gostoprimstvu, korektnoj igri i sportskoj atmosferi koja je vladala tokom cijele utakmice. Također, pohvalili bi i sudijsku trojku na čelu sa Tanjom Račić iz Banja Luke koji su korektno odradili svoj posao", istakao je za naš portal službenik predstavnik ŽNK Iskra Bugojno Esad Cetin.

 Bugojanke u narednom kolu koje se igra za dvije sedmice dočekuju posljednjeplasiranu Modriču, a u isto vrijeme sjajne partije pruža i kadetska selekcija ovog kluba.

"Zadovoljni smo pobjedom u Bijeljini, a sada ćemo pauzu zbog reprezentativne akcije iskoristiti da se dodatno spremimo za narednu utakmicu i pozivam navijače da nas podrže za dvije sedmice na našem Jakliću. Također, naše kadetkinje pružaju sjajne partije, za sada ne znaju za poraz, a  susret koje su trebale igrati u sedmici iza nas igrat će u nedjelju na stadionu Jaklić sa početkom u 16 sati. Nadam se da će ih naši navijači i građani Bugojna podržati i da uz podršku sa tribina nade našeg kluba upišu novu pobjedu", dodao je Cetin.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi