Četiri kluba vode borbu za Semira Štilića

Neće više nastupati za APOEL

Četiri kluba vode borbu za Semira Štilića

Inostrani mediji su objavili da Semir Štilić (28) od naredne sezone neće nastupati za APOEL.

Bivši bh. reprezentativac u APOEL je stigao u ljetnom prijelaznom roku iz Wisle i u protekloj sezoni nije imao zapaženu ulogu u nikozijskom klubu, a navodno to je rezultiralo sporazumnim raskidom saradnje.

Iako ovu informaciju APOEL još uvijek nije potvrdio, inostrani mediji tvrde da je naš fudbaler završio svoju epizodu na Kipru i u prilog tome ide i činjenica da je prema portalu Transfermarkt.de već etiketiran kao slobodan igrač. 

Potražite više informacija na temu Ekstraklasa:

Problema sa pronalaskom nove sredine Štilić neće imati. Već od ranije je poznato da borbu za njegove usluge vodi Hapoel Beer Sheva, a navodno u igru su se uključili i poljski klubovi Zaglebie Lubin, Piast Gliwice i Wisla.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi