Četiri "neumorna"

Četiri "neumorna"

Besim Šerbečić (FK Sarajevo)

S. Grebović

Za vikend je kompletirano 16. kolo prvog razreda fudbala u Bosni i Hercegovini nakon kojeg su sarajevske ekipe na prve dvije pozicije na tabeli i koliko-toliko su odvojene od ostalih koje dijele svega bod ili dva.

Prvi na ovoj listi, ali ništa manje važan od ostalih je štoper Sarajeva Besim Šerbečić. On je na Koševo stigao ljetos iz redova norveškog Rosenborga sa epitetom velikog pojačanja, što je igrama na terenu i dokazao.

Vrijedi istaći da je Šerbečić ove sezone postigao dva pogotka, što je za jednog štopera sasvim solidan učinak. Uz to je svega dva puta upisan u bliželjnice bh. arbitara.

Za relativno kratko vrijeme nametnuo se kod šefa struke bordo tima Husrefa Musemića, koji za sada svoj tim ne može zamisliti bez ovog sjajnog 21-godišnjaka.

Zaprati FK Tuzla City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Tuzla City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi