Četiri "neumorna"

Oni su odigrali do sada svaku minutu

Četiri "neumorna"

S. Grebović

Za vikend je kompletirano 16. kolo prvog razreda fudbala u Bosni i Hercegovini nakon kojeg su sarajevske ekipe na prve dvije pozicije na tabeli i koliko-toliko su odvojene od ostalih koje dijele svega bod ili dva.

Ekipa Željezničara se nakon ovog kola vratila na lidersku poziciju sa 32 boda na svom kontu, koliko ima i drugoplasirano Sarajevo, ali su izabranici Amara Osima ipak lideri zbog bolje gol-razlike.

Impresivna serija trećeplasiranog Borca od pet vezanih pobjeda prekinuta je za vikend remijem u Doboju kod Kaknja pa Banjalučani sada imaju 28 bodova, dok je i pored malog rezultatskog pada u posljenje vrijeme ekipa Tuzla Cityja i dalje najveće osvježenje ove sezone sa bodom manje od Borca.

Kao što smo i rekli, do sada je odigrano ukupno 16 kola, odnosno 1440 minuta, a mi smo se odlučili pozabaviti statistikom o tome koji su to igrači koji nisu propustili ni minuta u igri.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Vrijedi istaći da su liste izuzeti golmani. Kliknite KRENI da pogledate koja četiri igrača imaju epitet "neumornih".

Zaprati FK Tuzla City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Tuzla City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi