Četiri od svojih posljednjih pet utakmica igrao je protiv Manchester Cityja

Drinkwaterov stari rival

Četiri od svojih posljednjih pet utakmica igrao je protiv Manchester Cityja

E. Škorić

Danny Drinkwater tek nedavno je stigao u Aston Villu, a debitovao je danas protiv Manchester Cityja.

Drainkwater je bio starter u duelu Ville i Cityja, no bolje da nije. Njegov tim je pregažen sa 6:1, a bivši igrač Leicestera i Chelseaja na terenu je proveo 79 minuta.

Zanimljivo da je Drinkwater igrao čak četiri puta protiv Cityja na svojih pet posljednjih mečeva.

Prije ove utakmice je u dresu Burnleyja protiv Cityja igrao 3. decembra 2019. godine, te kao igrač Chelsaja u Community Shieldu 5. avgusta 2018. i u Premier ligi 4. marta 2018. godine.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Član šampionske generacije Leicestera jedva je pronašao klub ove zime nakon što jne napustio Burnley, a jedan period nije ni igrao zbog problema u privatnom životu.

Podsjećamo da je bivao uhapšen zbog vožnje u pijanom stanju, a također je pretučen zbog flertovanja sa zauzetom djevojkom u septembru prošle godine.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi