Novi veznjak FK Sarajevo

Ćetković: Došao sam u najveći klub u BiH

Midhat Šljivak

Crnogorski veznjak Marko Ćetković potpisao je danas ugovor s FK Sarajevo.

Ovaj 29-godišnji fudbaler u redove Bordo tima dolazi iz albanskog Lacija, a Ćetković je istakao kako mu je velika čast što je došao u ekipu poput Sarajeva.

"Sretan sam što sam igrač Sarajeva. Dolazim vjerovatno u najveći klub u Bosni i Hercegovini i zahvalan sam ljudima koji su mi to omogućili", rekao je Ćetković po dolasku u FK Sarajevo.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Ćetković je pored Lacija igrao još za Partizan, Budućnost iz Podgorice, Mogren i poljske klubove Jagiellonia i Podbeskidzie.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti