Tuzla City protiv Zvijezde bez Crnkića, male su šanse da zaigra Kostić

Problemi za Tuzlake

Tuzla City protiv Zvijezde bez Crnkića, male su šanse da zaigra Kostić

Edmir Škorić

Prvi dio sezone Tuzla City će okončati gostovanjem u Ugljeviku kod Zvijezde 09.

Nakon jučerašnjeg poraza od Zrinjskog, Tuzla je saa desetoplasirana sa 19 bodova i ima samo tri više od ekipa iz opasne zone, dok je Zvijezda na 20 bodova, s tim da danas ima odigrati meč ovog kola protiv Sarajeva na Koševu.

Kako god, Tuzlaci narednog vikenda idu u Ugljevik da pokažu da im je mjesto negdje u gornjem dijelu tabele, a u slučaju novog poraza, sigurno da na pauzu odlaze pod određenim pritiskom i u ne baš dobrom raspoloženju.

Treneru Slobodanu Starčeviću problem predstavlja činjenica da neće igrati Nermin Crnkić, koji je jučer protiv Zrinjskog u 88. minuti zaradio direktan crveni karton.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Osim njega, upitan je i kapiten, te jedan od ključnih igrača tima Ivan Kostić. Prema trenutnoj situaciji, Kostić otpada za duel sa Zvijezdom, no u klubu se nadaju da bi se do kraja sedmice stvari mogle poboljšati.

On je dobio jedan nezgodan udarac na početku utakmice, zbog čega je igru napustio u 54. minuti, ali jako su male šanse da će se naći u protokolu za duel sa Zvijezdom 09.

Zaprati FK Tuzla City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Tuzla City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi