Nevjerovatna drama i završnica meča u Londonu

Otkako je fudbal nastao, nije viđeno ništa slično

4

Komentari (4)

Chico
Recimo da je ova utakmica u BIH, plavi bi napravili skandal, prijetili bi istupanjem, pozivali se na nacionalno pitanje i sl. A sve zbog gola u 98. minuti i zasto je to sudija dozvolio. A zanemarili bi sto su dva gola data u toj nadoknadi od 6 minuta i sto je Ipswich (tj. oni) svaki gol slavili po minutu. A u Engleskoj sve normala. Kakva je ovo kaljuza
Zoilomas
Kako nije nista slicno kad je united 99 ili 2000 primio gol u 89 i zabio dva za dvije minute nadoknade za pobjedu? Mozda nisi ti novinaru nista slicno vidio ali drugi jesu.
user1647539682
Man.utd - Bajern finale lige prvaka najluda zavrsnica ikad
DamirS
ManU je gol primio u 6. minuti ako se ne varam a dali golove u 91. i 93. Ipak su danas pala 4 gola u sud. nadoknadi i tako da je ovo malo luđe. Doduše utakmica nije bitna kao ona prije 23 godine ali je ipak nešto što do sada nije viđeno.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.