Transfer trzavice na relaciji Francuska - London
FOTO: EPA

Prvo dogovorili jedno, a sada okrenuli ploču

Transfer trzavice na relaciji Francuska - London

H. Zilić

Zanimljivo ljeto je ispred nas na fudbalskoj pijaci čemu svjedoče i prve transfer trzavice.

Crystal Palace je skoro dogovorio transfer Cheicka Doucoure iz Lensa za 17 miliona eura, a onda su u Lensu promijenili ploču.

Iako su ranije dogovorili sa londonskim klubom skoro sve, odlučili su da zarade još koji milion na polivalentnom fudbaleru koji ugovor sa Lensom ima do 2024. godine.

Doucoureova vrijednost je 15 miliona eura, međutim u francuskom prvoligašu su skontali da mogu ubrati još koji "plod" pa su sada doveli Crystal Palace u nezgodnu situaciju.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Reprezentativac Malija već je spremio stvari za London, a to bi sada moglo da se zakomplikuje.

Pomenuti 22-godišnji fudbaler može igrati i na sredini terena i u zadnjoj liniji, a u Lens je došao iz Real Bamaka iz rodnog Malija 2018. godine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi