Njegov klub ispao u Championship, a on svojim ponašanjem zgrozio Englesku!

Trener Watforda na udaru kritika

Njegov klub ispao u Championship, a on svojim ponašanjem zgrozio Englesku!

E. Čaušević

Fudbaleri Watforda danas su i zvanično ispali u Championship nakon poraza u gostima protiv Crystal Palacea.

Crystal Palace je na svom terenu pobijedio Watford sa 1:0 u meču 36. kola nakon čega su gosti ostali bez ikakvih šansi da izbore opstanak u najjačem rangu engleskog fudbala.

Watford u preostala dva kola nema nikakav rezultatski značaj i već sada će u ovom klubu da razmišljaju o novoj sezoni koju će igrati u Championshipu. Pored Watforda ranije je ispao i Norwich, te je ostalo još jedno upražnjeno mjesto koje vodi u niži rang, a za opstanak se bore Everton, Leeds i Burnely.

Igrači Watforda nisu uspjeli do samog kraja da ostanu u borbi za opstanak čemu su se navijači nadali. Međutim, pored ispadanja iz Premiershipa još jedan detalj sa Selhurst Parka je šokirao pristalice Watforda.

U centru pažnje našao se njihov trener Roy Hodgson koji je na kraju utakmice dobio ovacije navijača Crystal Palacea jer je u ovom klubu ostavio zaista dubok trag.

No, mnogima je neshvatljivo kako je Hodgson mogao da napravi počasni krug na stadionu i pozdravi navijače Palacea nakon što je njegov klub ispao u niži rang.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Također, ono što je dodatno šokiralo englesku javnost jeste da Hodgson uopšte nije prišao dijelu tribine na kojoj su bili navijači Watfroda kako bi njih barem pozdravio nakon svega. Hodgson je uživao u ovacijama navijača Palacea, a čini se da za to nije mogao izabrati gori trenutak.

Top Komentari

azz33333
Stvarno se brukate iz dana u dan.Ovo nije sokiralo englesku javnost nego tebe debilu, Hodgson je veliki navijac C.P poceo je tu nogometnu karijeru, trenirao je klub i rođen je u ovoj četvrti Croydon u južnom Londonu gdje se nalazi Palacov stadion i vecina njihovi navijaca.
6 1
Deepy
Ne vidjeh počasni krug
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi