Fizički obračun u "mravinjaku": Poznati trener nasjeo na provokacije, počeo udarati navijača...

Pojavili se snimci

Fizički obračun u "mravinjaku": Poznati trener nasjeo na provokacije, počeo udarati navijača...

A. Čaušević

Nove nemile scene stižu iz kolijevke fudbala. 

Everton je čudesnim preokretom uspio ostati u Premiershipu nakon što je sa 3:2 pobijedio Crystal Palace iako je bio u rezultatskom deficitu od dva gola.

Poslije meča uslijedila je invazija navijača popularni Karamela na teren Goodison Parka kako bi izrazili zadovoljstvo zbog izbjegnute velike sramote.

Tom prilikom došlo je do incidenta između Patricka Vieire i jednog od navijača Evertona koji je provocirao poznatog trenera.

Vieira je još u igračkim danima bio poznat po tome da ne ostaje dužan nikome, a sada je to na svojoj koži osjetila i pristalica Karamela.

Oglasi

Francuz je nasjeo na provokacije i u jednom je počeo da udara navijača koji je pao na pod, da bi nakon toga dotrčali i ostali navijači i smirili situaciju.

"Nemam šta reći oko toga", bio je Vieirin kratki komentar o nemilom incidentu.

[twitter]https://twitter.com/frankie_efc/status/1527412786032168968[/twitter]

Potražite više informacija na temu Premier league:

Nedugon akon toga pojavio se i snimak iz ugla navijača koji je snimao Vieiru dok ga provocira. Prvo mu je pokazao srednji prst, a zatim i počeo psovati.

Nema sumnje da trenera Crystal Palacea čeka kazna, dok i navijač Evertona može zaboraviti na dolaske na stadion u narednim godinama.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi