Tuchel napravio četiri promjene u sastavu

Želi pobjedu protiv Burnleyja

Tuchel napravio četiri promjene u sastavu

Edmir Škorić

Nakon remija s Wolverhamptonom na Stamford Bridgeu, još jedna prilika za Thomasa Tuchela da upiše pobjedu.

Nijemac je nedavno doveden u Chelsea umjesto Franka Lamparda i prvi meč nije krunisan pobjedom unatoč dominaciji, ali duel s Burnleyjem smatar se dobrom prilikom da Nijemac ostvari trijumf na klupi Plavaca.

Na golu je Mendy, u odbrani Azpilicueta, Rudiger, Thiago Silva i Alonso, u veznom redu su Kovačić, Jorginho, Mount, po stranama Werner i Hudson-Odoi, a isturen je Tammy Abraham.

U odnosu na prošlu utakmicu, Tuchel je na klupi ostavio Havertza, Ziyecha, Chilwella i Girouda.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi