Chelsea dobio zvaničnu ponudu za Remyja

Francuza želi turski Bešiktaš

Chelsea dobio zvaničnu ponudu za Remyja

Endin Čaušević

Francuski fudbaler Loic Remy ovog ljeta će najvjerovatnije napustiti redove Chelseaja.

Remy je u londonski tim stigao iz QPR-a 2014. godine za 11 miliona funti, ali se nije baš naigrao na Stamford Bridgeu. Iako je svaki transfer rok na izlaznim vratima Chelseaja, čini se da je ovaj put sve gotovo.

Naime, Chelsea je danas dobio zvaničnu ponudu za ovog fudbalera od prva Turske, ekipe Bešiktaša. Ovaj turski klub naredne sezone želi ostaviti dublji trag u Evropi, te su krenuli po ozbiljna pojačanja.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Najbolji strijelac Bešiktaša Mario Gomez vjerovatno neće ostati u Istanbulu, pa su čelnici kluba svu pažnju usmjerili ka Remyju. Bešiktaš londonskom klubu za Remyja nudi deset miliona eura, a navodno je Francuz spreman da svoju karijeru nastavi u ovom turskom klubu.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi