Chelsea dogovorio još jedno veliko pojačanje?

Carrasco na Stamford Bridgeu?

Chelsea dogovorio još jedno veliko pojačanje?

E. Čaušević

Chelsea je prošle sedmice doveo dva nova pojačanja, no čini se da se Plavci neće tu zaustaviti.

Klub sa Stamford Bridgea u prošloj sedmici potpisao je ugovore sa Antoniom Rudigerom, te Tiemoueom Bakayokom, no čini se da Chelsea još uvijek nije završio svoj posao što se transfera tiče. Antonio Conte sada želi da se okrene ofanzivi, a na njegovom radaru nalazi se Yannick Carrasco.

Chelsea je već stupio u kontakte s Belgijancem koji bi mogao biti dio transfera Diega Coste koji želi da se vrati u Atletico Madrid. Navodno, Carrasco nema ništa protiv da svoju karijeru nastavi u dresu prvaka Engleske, te je poručio da želi da se ovaj transfer što prije ostvari.

Ovaj 23-godišnji fudbaler bi s Chelseajem trebao potpisati petogodišnji ugovor, no još uvijek sve zavisi od Diega Coste. Carrasco je prošle sezone u dresu Atletica postigao deset golova na 35 utakmica u španskoj La Ligi.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi