Chelsea se okreće Agueru
Foto: EPA

Conte želi Argentinca

Chelsea se okreće Agueru

M. Šljivak

Mediji u Engleskoj i Španiji objavili su danas zanimljivu vijest.

Po tvrdnjama španskog AS-a, a koje prenose i engleski mediji, menadžer Chelseaja Antonio Conte dao je zeleno svjetlo za pokušaj dovođenja napadača Manchester Cityja Sergija Aguera.

Navodno, ni menadžer Građana Pep Guardiola nema ništa protiv prodaje argentinskog napdača, pa bi navodno Aguero mogao put Stamford Bridgea.

Plavcima je neophodan napadač. Čini se kako će Diego Costa napustiti klub, a kako za sada nema pravog rješenja za njegovu zamjenu, Antonio Conte se odlučio na pokušaj dovođenja 29-godišnjeg Argentinca.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Aguero je već šest godina član Cityja. S ovim timom je osvojio dva naslova prvaka, a u karijeri je još igrao za madridski Atletico i Independiente.

Posljednjih mjeseci se konstantno pisalo o njegovom odlasku, što bi se na kraju i moglo desiti.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi