Chelsea i United razbili rivale, Leicesteru VAR poništio tri gola

Premier liga

Chelsea i United razbili rivale, Leicesteru VAR poništio tri gola

E. Škorić

Nogometaši Chelseaja i Manchester Uniteda bili su uvjerljivi, Leicetser je poražen, a Everton s Carlom Ancelottijem nastavio s dobrim igrama.

Chelsea igra toplo-hladno posljednjih sedmica, no Plavci su danas bez problema savladali tvrdi Burnley na Stamford Bridgeu (3:0).

Jorginho iz penala, Abraham i Hudson-Odoi bili su strijelci za Chelsea, koji je sada s 39 bodova četvrti na tabeli.

Pet boodva iza je Manchester United, koji je bio još uvjerljiviji na Old Traffordu protiv Norwicha (4:0). Rashford je postigao dva gola, po jedan Martial i Greenwood.

Everton je golom Richarlisona s 1:0 savladao Brighton, dok su Wolvsi remizirali kod kuće s Newcastleom (1:1).

Leicester gubi korak za vodećim Liverpoolom, pošto je na King Poweru poražen s 2:1 protiv Southamptona uz poništena dva gola i penal. Praet je bio strijelac za Leicester u 14. minuti, ali su Armstrong i Ings donijeli Svecima veliki preokret i velika tri boda.

Lisice su sada na minus 13 u odnosu na vodeći Liverpool koji ima i dvije utakmice manje.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi