Navijači Uniteda su u transu zbog Ferdinandovog tweeta
Foto: EPA

Da li zna nešto više?

Navijači Uniteda su u transu zbog Ferdinandovog tweeta

S. Grebović

Legendarni stoper iz ere Alexa Fergunsona Rio Ferdinand, poznat je kao veliki šaljivdžija na društvenim mrežama, ali posljenji njegov tweet bi vrlo lako mogao da postane istina.

Manchester United i ove sezone nastavlja po sistemu toplo-hladno, a navijači ovog kluba očajnički prizivaju pojačanja.

Jedno od onih imena koje se povezivalo sa Old Trafordom je i ime sjajnog Portugalca Brune Fernandesa. Ovaj veznjak Sportinga sedmicama se povezivao sa prelaskom u Manchester United i mnogi su vjerovali da je to završeno, ali na kraju do transfera nije došlo.

Međutim, to bi se sada mogo desiti sudeći po tweetu Rija Ferdinanda. Bivši stoper Crvenih đavola je na svom Twitteru napisao samo "Bruno" uz emoji pješčanog sata, što su navijači protumačili da se radi upravo o portugalskom veznjaku.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Bruno Fernandes je još uvijek igrač Sportinga, ali očekuje se da do kraja ljetnog prelaznog roka promijeni sredinu, a nije usljučeno da to bude upravo United.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi