Chelsea nudi bogatstvo za Stonesa
Foto: EPA

Everton dobio ponudu

Chelsea nudi bogatstvo za Stonesa

Midhat Šljivak

Ekipa Chelseaja poslala je novu ponudu za defanzivca Evertona Johna Stonesa.

Plavci već dugo pokušavaju angažovati 21-godišnjeg štopera. Ipak, sve dosadašnje ponude su glatko odbijene, ali aktuelni prvak ne odustaje.

Nova ponuda tima sa Stamford Bridgea iznosi velikih 45 miliona funti. Vlasnik Chelseaja Roman Abramovič smatra da je ova suma dovoljna za njegovo dovođenje i ovo bi mogla biti posljednja ponuda timu s Goodisona.

Stones se smatra jednim od najboljih mladih igrača Evrope. Ponude za njega ne prestaju stizati, a pored Chelseaja interes pokazuju Arsenal, Manchester United i Barcelona.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Mladi štoper je ove sezone odigrao ukupno 22 utakmice za Karamele.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi