Chelsea odbio 10 miliona funti i golmana za Begovića

Watford slao ponudu, ali uzalud

Chelsea odbio 10 miliona funti i golmana za Begovića

Edmir Škorić

Chelsea je odbio ponude za bh. golmana Asmira Begovića u posljednjem danu prelaznog roka.

Begović je druga opcija na Stamford Bridgeu i u dogovoru s Antonijom Conteom odlučio je da ide iz Londona, no očito je da će morati čekati barem do ljeta, pošto su Plavci odlučili da ga zadrže.

Chelsea nije uspio osigurati dolazak Begovićeve rezerve, pa nije želio da ga proda, iako je imao neke zanimljive ponude.

Prvenstveno se za Begovića zanimao Bournemouth, a danas je ponudu poslao i Watford. Hornetsi su ponudili 10 miliona funti i prvog golmana Heurelha Gomesa, ali Chelsea je to odbio.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Watfordu treba golman nakon teške povrede Costela Pantilimona, ali navijači ovog kluba nisu mogli vjerovati da je Gomes bio ponuđen Chelseaju u razmjenu za Begovića.

Inače, Watford sada raspolaže sa dobrim budžetom pošto je Ighalo danas potpisao za kineski Changchun. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi