Chelsea poslao fudbalera na posudbu u Crystal Palace

Novi klub za Loftus-Cheeka

Chelsea poslao fudbalera na posudbu u Crystal Palace

Chelsea je danas poslao Rubena Loftusa-Cheeka na posudbu u Crystal Palace.

Ovaj 21-godišnjak nije u prvim planovima Antonija Contea i praktično nije mogao računati na minutažu u Chelseaju, pa je najbolja opcija bila posudba na koju je pristao.

"Imao sam opciju da dođem u Crystal Palace i odmah sam pomislio da bi to bilo sjajno za mene. Drago mi je što ću biti dio ovog tima, mislim da imamo veliki kvalitet", rekao je Loftus-Cheek.

Ruben Loftus-Cheek igra na poziciji centralnog veznog i stasao je u Chelseaju u kojem je proveo dosadašnji dio karijere. Ovaj fudbaler je sa Crystal Palaceom dogovorio jednogodišnju posudbu i ostaje da se vidi hoće li se nakon njenog isteka vraćati na Stamford Bridge.

Potražite više informacija na temu Premier league:

U prošloj sezoni je Loftus-Cheek odigrao samo šest utakmica za Chelsea.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi