Chelsea spremio ponudu za Mahreza
Foto: EPA

Alžirac na meti Plavaca

Chelsea spremio ponudu za Mahreza

Midhat Šljivak

Riyad Mahrez bi do kraja januara mogao postati član londonskog Chelseaja.

Kako navode engleski mediji, rukovodstvo Plavaca poslaće u narednim danima ponudu za fantastičnog Alžirca.

Ponuda Leicesteru je ovakva. Tim sa Stamford Bridgea ponudiće 15 miliona funti, te reprezentativca Gane Christiana Atsua, koji se vratio u klub s pozajmice.

Međutim, teško da će Lisice prihvatiti ovu ponudu. Menadžer tima Claudio Ranieri želi zadržati najboljeg igrača tima, te je najavio da će sve ponude biti odbijene.

Mahrez briljira ove sezone u Leicesteru. Jedan je od najboljih igrača Premiershipa i svojim igrama je privukao pažnju engleskih i evropskih velikana.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Alžirac je odigrao ukupno 23 meča, te je postigao 14 pogodaka uz šest asistencija.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije