Chelsea šuti, ali Fabregas priča: Je li uranio objavom na Twitteru?

Španac 'poletio pred rudu'

Chelsea šuti, ali Fabregas priča: Je li uranio objavom na Twitteru?

Vezni fudbaler Chelseaja Cesc Fabregas danas je malo poremetio planove svog kluba na Twitteru.

Sky Sport je poslijepodne objavio informaciju da je Antonio Conte zvanično dobio otkaz i da neće biti trener Plavaca naredne sezone, ali Chelsea se još uvijek nije zvanično oglasio.

Ipak, očito da je Fabregas pročitao ovu informaciju na Sky Sportu, pa je odlučio da se preko Twittera zahvali već sada bivšem treneru na zajedničkoj saradnji.

Naravno, ovo se veoma rijetko viđa obzirom da je običaj da prvo klub saopšti informaciju o otkazu, pa se tek onda igrači pozdravljaju sa trenerom.

Da li je Fabregas napravio neku grešku ili ne, pokazat će vrijeme. U svakom slučaju, Conte je sigurno bivši, samo je pitanje je li mu se Fabregas smio zahvaliti danas ili je trebao sačekati još malo.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi