Tuchel "čisti" svlačionicu: Chelsea na transfer listu stavio devetoricu nogometaša!

Žele prikupiti 200 miliona eura

Tuchel "čisti" svlačionicu: Chelsea na transfer listu stavio devetoricu nogometaša!

E. Škorić

Menadžer Chelseaja Thomas Tuchel planira napraviti velike promjene u timu na kraju sezone.

Tuchel želi prodati brojne igrače, a od zarađenog novca pokušaće da dovede neka pojačanja po svojoj želji.

Čak devetorica nogometaša Plavaca naći će se na transfer listi. Među njima je i Tammy Abraham, koji je dobija pravu priliku nakon što je Nijemac došao umjesto Franka Lamparda.

Također, Antonio Rudiger, Emerson Palmeiri i Fikayo Tomori su na listi. Radi se o dvojici štopera i jednom beku. Rudiger i Emerson su trenutno u Chelseaju, a Tomori na posudbi u Milanu, gdje će po svemu sudeći i ostati.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Jorginho bi se mogao vratiti u Italiju i Tuchel nema ništa protiv da i njega proda, a neće se više računati ni na najskupljeg golmana u povijesti Kepu Arizabalagu. Na popisu transfera su i Ruben Loftus-Cheek, Michi Batshuayi i Ross Barkley. Sva trojica su na posudbama.

Chelsea planira prikupiti oko 200 miliona eura od prodaje ovih igrača, koji bi potom bili uloženi u nova pojačanja, a jedan od prioriteta bit će Erling Halland.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Pajver
Sve na prodaju osim Kovačića
2 7

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi