Chelsea vraća na klupu Guusa Hiddinka?

Mourinhu se smiješi otkaz

Chelsea vraća na klupu Guusa Hiddinka?

Bivši selektor holandske reprezentacije Guus Hiddink mogao bi uskoro preuzeti užarenu klupu Chelseaja. 

Nakon serije loših rezultata Joseu Mourinhu se smiješi otkaz u londonskom klubu, a špekulacije o mogućoj promjeni na trenerskoj poziciji dodatno je podgrijao iskusni Guus Hiddink. 

"Vrhunski fudbaler je uvijek atraktivan. Nedavno sam imao neke ponude, ali nije bilo poslova koje sam ustvari želio. Vidjet ćemo šta će biti sada, moram da čekat", kazao je Hiddink u razgovoru za holandske medije. 

Tijekom razgovora Hiddnik nije krio da je zainteresovan za povratak na klupu Chelseaja, no dok situacija sa Mourinhom ne bude razriješena želi da sve ostane na špekulacijama. 

Potražite više informacija na temu Premier league:

Podsječamo, Hiddnik je Chelsea predvodio od februara do juna 2009. godine i klub je pod njegovim vodstvom stigao do polufinala Lige prvaka i trijumfa u FA kupu. Još je vodio PSV, Fenerbahce, Valenciju, Real Madrid, Betis, Anzhi, te reprezentacije Holandije, Južne Koreje, Australije i Rusije. 

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.