Chelsea želi fudbalera kojim navijači nisu oduševljeni

Conte ga ima u planu

Chelsea želi fudbalera kojim navijači nisu oduševljeni

Chelsea bi u januarskom prelaznom roku mogao dovesti pojačanje iz Milana.

Prema pisanju Tuttomercata, na meti Plavaca nalazi se veznjak Giacomo Bonaventura, koji se nikada prije nije povezivao sa prelaskom na Stamford Bridge.

Ovaj 27-godišnjak bi Chelsea koštao 23 miliona eura, koliko su u londonskom klubu spremni platiti Milanu za njegove usluge, ali navijači Plavaca se pitaju da li je Bonaventura zaista fudbaler koji ima dovoljan kvalitet za njihov tim.

Giacomo Bonaventura je u ovoj sezoni odigrao 14 utakmica za Milan i postigao je dva gola, a na San Siro je stigao 2014. godine iz Atalante. Do sada je sakupio osam nastupa za A selekciju Italije, a bio je član i mlađih reprezentacija svoje zemlje.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi