"Costu navijači polako počinju voljeti kao Drogbu"

Gary Cahill tvrdi

"Costu navijači polako počinju voljeti kao Drogbu"

Diego Costa je ove sezone naprosto eksplodirao u dresu Chelseaja, za koji je postigao 12 golova u 15 utakmica u Premier ligi.

Španski napadač je pravi hit među navijačima Plavaca, a taj odnos prokomentarisao je defanzivac Chelseaja Gary Cahill.

On je Diega Costu uporedio sa legendarnim Didierom Drogbom, rekavši da je Španac sve više podsjeća na svog prethodnika.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Didier je bio gol-mašina i svi smo mu se divili i na terenu, i van njega. Costa je taj tip napadača i navijači ga počinju voljeti kao što su nekada voljeli Drogbu. Diego je jedan od najboljih napadača na svijetu, a statistika je tu kao dokaz. Ona nikada ne laže", rekao je Cahill.

Drogba je u dresu Chelseaja na 381 utakmici postigao 164 gola, a Costa je trenutno na brojci od 48 golova na 95 utakmica.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi