Chicharito veoma blizu prelaska u Bešiktaš

Na izlaznim vratima West Hama

Chicharito veoma blizu prelaska u Bešiktaš

Meksički napadač Javier Hernandez, poznatiji kao Chicharito, trebao bi u narednim danima da kompletira transfer u Bešiktaš, prenosi portal Goal.com.

Hernandez je u redove londonske ekipe stigao prošlog ljeta iz Bayer Leverkusena, ali je postigao samo četiri pogotka na 17 nastupa u dresu novog kluba pa je odlazak izvjesna opcija i to nakon samo šest mjeseci.

Dosta ekipa bilo je zainteresovano za njegove usluge, ali čini se da će na kraju Bešiktaš dobiti ovu bitku, a West Hamu bi trebalo biti uplaćeno 8,5 miliona eura, prenosi isti izvor.

Predsjednik Bešiktaša Fikret Orman se trenutno nalazi u Londonu gdje finalizira ovaj transfer, a Chicharitu bi trebalo biti ponuđeno 3,5 miliona eura na godišnjem nivou. Podsjetimo, meksički napadač bi trebao za Bešiktaš da bude zamjena za Cenka Tosuna koji je prešao u Everton.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Chicharito je tokom karijere, osim West Hama, igrao i za Manchester United, Bayer Leverkusen, Real Madrid i Guadalajaru.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi