Joao Mario napušta Inter: Poznato ime novog kluba

Portugalac odlazi na Otok?

Joao Mario napušta Inter: Poznato ime novog kluba

E. Ganibegović

Fudbaler Intera Joao Mario bi mogao uskoro napustiti redove Nerazzura, pošto mnogi klubovi pokazuju interesovanje za njega, a prema posljednjim informacijama koje prenose mnogi engleski tabloidi, Portugalac bi karijeru mogao nastaviti upravo na Otoku.

Joao Mario je u Inter stigao 2016. godine za čak 45 miliona eura. To je tada bio drugi najveći transfer Nerazzura u historiji, ali Portugalac nije mnogo pokazao na San Siru, pa bi uskoro mogao promijeniti sredinu.

Naime, veliko interesovanje pokazuje West Ham, a kako mediji navode Čekićari su na korak od dogovora sa Interom. Navodno, iz londonskog kluba se nadaju da će na vrijeme kompletirati pozajmicu do kraja sezone s pravom otkupa, a i sam fudbaler je odlučan u namjeri da se preseli u London.

Malo je nekadašnji vezista Sportinga igrao u Milanu tokom jesenje polusezone, ali bi staru reputaciju mogao da potvrdi u Premier ligi.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti