Chickhan: U glavi mi je bio rezultat iz Zenice, Sarajevo je odlična ekipa!

Hvalospjevi na račun bh. prvaka

Chickhan: U glavi mi je bio rezultat iz Zenice, Sarajevo je odlična ekipa!

S. Mlaćo

Jedan od junaka prolaza BATE Borisova protiv FK Sarajeva svakako je golman bjeloruskog prvaka Anton Chickan.

Chickan je jučer zaustavio ne baš mali broj pokušaja nogometaša Sarajeva i završilo je 0:0.

"Glavna stvar je prolaz dalje. Rezultat 0:0 nazvat ću logičnim. Protivnik je dobro kontrolisao loptu, dobro kombinovao... Tehnički su veoma kvalitetni, lako dobijaju duele u igri jedan na jedan, a napadači su im visoki. Želim im sreću u njihovom prvenstvu, odlična su ekipa", kazao je 24-godišnji Chickan.

Publika je vidjela otvoren meč.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

"Oba tima su željela pobjedu. U glavi mi je bio rezultat iz Zenice. Ipak, svi momci su dobro odradili posao i sada se idemo spremati za duele sa Astanom", dodao je čuvar mreže BATE-a.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

Mu'min Juventino FKS
Hvala pičkane :D
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti