Chiesa nakon hat-tricka protiv Rome: Nisam ovo mogao ni zamisliti

Viole ponizile Vučicu

Chiesa nakon hat-tricka protiv Rome: Nisam ovo mogao ni zamisliti

Fiorentina je večeras na svom Artemio Franchiju osramotila Romu u četvrtfinalu Kupa Italije pošto je slavila pobjedu od čak 7:1.

Fenomenalnu partiju u redovima Fiorentine je pružio i mladi Federico Chiesa (21) koji je upisao svoj prvi hat-trick u profesionalnom fudbalu.

"Bila je ovo sjajna utakmice, sada smo još mislima okrenuti ka ovoj pobjedi, ali ubrzo moramo počeli misliti na vikend i trku za mjesta koja vode u Evropu", izjavio je Chiesa za Rai Sport nakon utakmice, pa dodao:

"Nisamo mogao ni zamisliti ovakvo večer, ali zahvaljujem se svim svojim najbližima i posvećujem im hat-trick. Bili su uz mene i u teškim trenucima... Sretan sam jer se ova ekipa Fiorentine bori svih 90 minuta i igra jako dobro".

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi