Chivu: Itekako možemo otežati Juventusu posao

U Interu vjeruju u Scudetto

Chivu: Itekako možemo otežati Juventusu posao

Edmir Škorić

Juventusove partije ove sezone nagovještavaju novi Scudetto u klupskim vetrinama, no s tim se baš ne bi složio Interov stoper Christian Chivu.

Rumunski reprezentativac iza sebe ima četiri mjeseca agonije i oporavka od teške povrede.

 

"Bilo je stvarno preteško protekla četiri mjeseca, ali kada imate takvu podršku svih oko sebe i suigrača onda sve lako prebrodite", rekao je Chivu, a onda se brzo "prebacio" na ono što mnoge zanima...

 

"Možemo li biti konkurentni? Nema limita do kojeg ova skupina Interovih nogometaša može da dođe. Definitivno se možemo boriti za Scudetto. Ako Juve imalo posrne u Seriji A zbog obaveza u Ligi prvaka, odmah ćemo to da iskoristimo."

Potražite više informacija na temu Serie A:

 

Juve je proteklog vikenda deklasirao Atalantu s 3:0, dok je Inter poražen u Rimu od Lazija s 1:0. Stara dama ima čak sedam bodova zalihe u odnosu na Inter nakon 17 odigranih kola.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.