Chivu produžio s Interom do 2015.

Rumun ostaje u Interu

Chivu produžio s Interom do 2015.

Edmir Škorić

Iskusni rumunski odbrambeni igrač Christian Chivu produžio je ugovor s Interom do ljeta 2015. godine.

Chivuu je ugovor s Neroazzurrima istekao ovog ljeta, a njegov agent je potvrdio kako je postignut dogovor za saradnju na još tri godine.

 

"On je evo upravo produžio ugovor s Interom za još tri godine", kazao je je agent rumunskog nogometaša, Gigi Becali, za Radio Mana Mana, dodavši:

 

"Ne postoje klauzule u ugovor o tome koju poziciju će igrati, ali Stramaccioni i Branca su me uvjeravali da će najviše igrati na poziciji centralnog braniča, osimm u hitnim slučajevima, gdje bi ga prebacili na lijevi bok".

Potražite više informacija na temu Serie A:

 

Chivu je u Inter stigao 2007. godine iz Rome, a dosad je dres milanskog kluba oblačio preko 150 puta.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije