Fudbalska zvijezda (25) na svečanost stigla bez grudnjaka: "Ubijaš na terenu i na crvenom tepihu"

Fudbalerka Manchester Cityja i Engleske

Fudbalska zvijezda (25) na svečanost stigla bez grudnjaka: "Ubijaš na terenu i na crvenom tepihu"

Admin Čaušević

Engleska fudbalska zvijezda Chloe Kelly osvojila je naslovnice tijekom dodjele nagrada Ponos Britanije zahvaljujući impresivnom outfitu za tu svečanost. 

Kelly je blistala dok je prisustvovala godišnjem događaju u nedjelju u hotelu Grosvenor House, a vijezda Manchester Cityja nosila fantastičnu dekoltiranu crno-sivu haljinu dok je pozirala pred kamerama na crvenom tepihu.

Međutim, ono što je privuklo dosta pažnje je i to da se ova 25-godišnjakinja odlučila za kombinaciju bez grudnjaka

Slavna fudbalerka je podijelila neke od najboljih fotografija na svom Instagram profilu i dobila ogromne pohvale od svojih 750.000 pratitelja.

"Ubijaš na terenu, ali i na crvenom tepihu", "Vi ste sigurno ponos Britanije", "Zapanjujuće! Ti i ta haljina!", "Ona je sve!", samo su neki od komentara njenih fanova.

Oglasi

Kelly je do sada nastupila 33 puta za reprezentaciju Engleske, a listu strijelaca se ukupno upisala sedam puan.

Ova 25-godišnjakinja je stekla svjetsku slavu među ljubiteljima ženskog fudbala postigavši pobjednički gol u finalu Eura prošle godine protiv Njemačke.

Fudbalerka Engleske je slavu stekla proslavom gola na Euru 2022. godine

Bivša zvijezda Evertona također je dospjela na naslovnice svojim slavljem na kojem je skidala majicu u znak proslave najvažnijeg gola u karijeri.

Kelly je također igrala za Arsenal, kao i za sve mlade timove Lavica, a članica Manchester Cityja je od ljeta 2020. godine.

Kelly je zablistala na crvenom tepihu

Prije dvije godine joj je karijere dovedena u pitanje pošto je doživjela tešku povredu križnih ligamenata, ali se vratila na najbolji mogući način te postala narodoni heroj u Engleskoj.

Ona je već neko vrijeme u vezi sa dečkom Scottom, ne nastoji da se previše eksponira u javnosti, a poznata je da je veliki ljubitelj životinja.

Top Komentari

bk123
Ružna ko lopov....ako ona nekog ubija taj je dobro zagorio
3 0
TurgutBayraktar
Ruzna ka englez.
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi