Smallingov transfer postao prava misterija

Niko ne zna da li je prešao ili nije

Smallingov transfer postao prava misterija

E. Škorić

Chris Smalling trebao je da pređe u Romu, ali je sada pitanje da li je transfer "prošao".

Nekoliko izvještaja u Italiji tvrdi da su Roma i Manchester United kasno postigli dogovor o transferu Smallinga, ali Serija A još nije potvrdila registraciju njegovog ugovora.

Na web stranici Serije A još uvijek nije prikazan ugovor Smallinga među onima koji su registrovani prije 20 sati, odnosno do konačnog roka za transfere u Italiji.

Izvori iz Rima tvrde da je poslana sva potrebna dokumentacija prije 20 sati i bili su uvjereni da će transfer biti potvršen, ali još uviejk nije i pitanje je hoće li bivši igrač Manchester Uniteda biti novi igrač Rome.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Inaeč, Smalling je igrao u Romi na posudbi i klub je odlučio da ga sada za 15 miliona eura dovede na stalnoj osnovi, dok je igrač prethodno bio spreman potpisati ugovor na četiri godine.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi