Inter odredio cijenu za Eriksena

Žele ga prodati

Inter odredio cijenu za Eriksena

E. Škorić

Inter je odlučio da proda Christiana Eriksena i spreman je to uraditi u slučaju ponude od 30 miliona eura.

Danski reprezentativac je na ljeto prešao iz Tottenhama u Inter, no pod vodstvom Antonija Contea dobija jako slabu minutažu. Pravo poniženje dobio je protiv Real Madrida u Ligi prvaka, kada je ušao s klupe u zadnjih šest minuta.

Inter je odlučio da Eriksena u januaru pusti za 30 miliona eura, a nije isključeno da veznjaka pusti u zamjenu za igrača profila kakvog traži trener cONTE.

A veznjaci koje Conte cijeni su PSG-ov Paredes, Bayernov Tolisso, Xhaka iz Arsenala i Fred iz Manchester Uniteda.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi