Idiot gađao Christiana Eriksena
Foto - Screenshot

Nakon meča u Nizozemskoj

Idiot gađao Christiana Eriksena

Midhat Šljivak

Nakon 287 dana Christian Eriksen je obukao dres reprezentacije Danske.

Sjajni vezni fudbaler je na otvaranju Evropskog prvenstva prošlog ljeta doživio srčani udar u meču s Finskom, a nakon toga niko nije vjerovao da će se Eriksen vratiti na teren.

Ipak, on se uspješno oporavio i igra s posebnim aparatom na srcu, a povratak u nacionalni dres proslavio je golom u porazu od Nizozemske od 4:2.

Ušao je na poluvremenu i nakon dvije minute je zabio gol. Zbog toga je presretan i osjeća se odlično.

"Mentalno sam isti fudbaler kao i ranije. Još uvijek imam kvalitet, to dobro znam. Ne osjećam se nimalo slabijim u odnosu na ranije. Sretan sam što sam to i pokazao", rekao je Eriksen nakon meča.

Međutim, mrlju na meč je bacio neki idiot iz publike koji je Eriksena gađao novčićima.

"Ne znam šta su tačno htjeli, ali gađali su me novčićima i jedan me pogodio. Glupo ponašanje", rekao je Eriksen nakon meča.

Zaista idiotski potez.

Top Komentari

tip
Kad i bijeda od naslova. Zašto je taj neko idiot? Evo pitam idiota.
3 0
Abramhimovic
Mozda zato Sto rizikuje i dalje svoj zivot zbog novca kao da nije dovoljno do sad zaradio za zivota
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi